mertvyi-lev-na-smitnyku-rivnenshchyny-politsiia-zavershyla-perevirku-i-opryliudnyla-rezultaty

Мертвий лев на смітнику Рівненщини: поліція завершила перевірку і оприлюднила результати

 • 14622 переглядiв

Поліція Рівненщини завершила перевірку обставин виявлення трупів левиці та інших тварин на території Костопільського заводу. За результатами перевірки, встановлено, що всі тіла були доставлені з дотриманням законних процедур та необхідних документів, передає УНН з посиланням поліцію.

Поліція завершила перевірку за фактом виявлення тіла лева на території Костопільського заводу. Згідно з актом ветеринарного засвідчення, африканський лев, 2006 р.н., помер через новоутворення в черевній порожнині.

Також встановлено, що всі тіла тварин, розміщені на спецплатформі Костопільського заводу з утилізації відходів тваринного походження, були доставлені з відповідними документами, які підтверджують причину смерті.

Нагадаємо 

В неділю, на території Костопільського заводу з утилізації відходів знайшли тіло мертвого лева та інших тварин, яких видно на фото.

Було встановлено, що лев помер від онкологічної хвороби.

Вже згодом, Рівненський зоопарк підтвердив, що левиця, знайдена на заводі з утилізації відходів, померла минулого тижня, а зоопарк мав договір з Костопільським санітарним заводом на утилізацію тварин.

Ірина Колеснік

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Вчені виявили нову ознаку ранньої стадії хвороби Альцгеймера

 • 12738 переглядiв

NASA обирає 9 місць на Місяці для історичної місії "Артеміда III"

 • 12687 переглядiв