pivnichnokoreiski-soldaty-yakykh-rosiia-vidpravliaie-na-liniiu-frontu-imovirno-nedosvidcheni-zmi

Північнокорейські солдати, яких росія відправляє на лінію фронту, імовірно, недосвідчені - ЗМІ

 • 13278 переглядiв

Перша хвиля північнокорейський військових, яких рф відправляє воювати з Україною, виглядає молодою і не схожою на підготовлених спецназівців. Про це пише The Wall Street Journal, передає УНН.

Деталі

Видання пише, що північнокорейські війська, що наближаються до лінії фронту росії з Україною, можуть бути не найкращими кадрами в армії Кім Чен Ина.

Судячи з відеозаписів і даних розвідки, вони виглядають молодими - підлітками або тими, кому за 20 - і, ймовірно, перебувають на ранніх стадіях військового призову. Солдати виглядають відносно невисокими на зріст і слабкої статури, що свідчить про поширене недоїдання в бідній Північній Кореї, кажуть виданню військові аналітики.

"Це серйозно, і це викликає подальшу ескалацію": Шольц про відправлення військ КНДР до рф26.10.24, 11:54

Також видання відмічає, що спеціальна підготовка північнокорейських військових акцентована на диверсіях і руйнуванні інфраструктури в гірській місцевості Південної Кореї, а не на позиційних боях на рівнинній території України. Найімовірніше, ці солдати раніше не покидали межі Північної Кореї, а їхня армія використовує застаріле озброєння.

Нагадаємо

За даними президента Володимира Зеленського, перше застосування військових КНДР у бойових діях з українськими підрозділами очікується 27-28 жовтня. Зеленський закликав світових лідерів до принципової реакції на ескалацію з боку рф та КНДР.

Очікується, що у курську область рф на початку поточного тижня прибуде 5 тисяч північнокорейських військових з елітного підрозділу. Наразі невідомо, яку роль вони відіграватимуть у бойових діях проти України.

Україна буде змушена воювати проти Північної Кореї в Європі – Зеленський26.10.24, 20:23

Популярні

Новини по темі

Легендарний польський завод тракторів Ursus продали українцю

 • 16827 переглядiв

У Бердянську підірвали залізничний міст - Андрющенко

 • 14779 переглядiв