sud-obrav-zapobizhni-zakhody-pidozriuvanym-u-koruptsiinii-skhemi-holosiivskoho-ttsk

Суд обрав запобіжні заходи підозрюваним у корупційній схемі Голосіївського ТЦК

 • 12673 переглядiв

Троє працівників Голосіївського ТЦК і троє цивільних, які організували схему незаконного ухилення від мобілізації отримали запобіжні заходи суду. Про це повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Коли ми говоримо про це кримінальне провадження в якому фігурують працівники Голосіївського ТЦК і цивільні особи, які були долучені до цього процесу, то тут є колишній очільник МСЕК, який вже вдруге отримує підозру", - сказала Сапьян.

За її словами, підозрюваним вже обрали запобіжні заходи.

"Щодо запобіжних заходів, то можу сказати, що 3 працівників ТЦК та 3 цивільних отримали в суді різні запобіжки: від цілодобового домашнього арешту до утримання під вартою з можливістю внесення застави від 250 тис гривень до 6 млн гривень. Ніхто заставу ще не вніс, підозрювані під вартою", - додала вона.

Нагадаємо 

Раніше, правоохоронці затримали трьох посадовців Голосіївського РТЦК та СП міста Києва та трьох цивільних, які організували схему незаконного ухилення від мобілізації військовозобов’язаними. Під час обшуків у них виявили понад 1,2 млн доларів готівкою та елітний автопарк.

Ірина Колеснік

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Книга року BBC-2024: хто потрапив до довгих списків

 • 57571 переглядiв

Кіпера обрали головою футбольної асоціації Одещини

 • 13163 переглядiв