superfinalistka-mastershef-podilylasia-retseptom-smachnoho-pudynhu-iz-zalyshkiv-pasok

Суперфіналістка "МастерШеф" поділилася рецептом смачного пудингу із залишків пасок

 • 86610 переглядiв

Суперфіналістка Мастер Шеф 12 сезон Ольга Рябенко розповіла, як врятувати нез'їдені паски та приготувати смачний хлібний пудинг, передає УНН.

"А чи знали ви, що з пасок, які залишились, можна щось приготувати? Так, їм справді можна дати друге життя", - написала Рябенко в Instagram.

Суперфіналістка Мастер Шеф поділилась рецептом неймовірного десерту, який англійці зазвичай готують з черствого хліба.

Тож, для хлібного пудингу з пасок Вам знадобиться:

- Паска (всі залишки);

- Масло – 50 г;

- Яйця – 4 шт;

- Молоко – 0,5 л;

- Вершки (15-30%) – 0,5 л;

- Цукор – 120-150 г (залежно від того, наскільки солодкі ваші паски);

- Ванільний цукор – 2 ч.л;

- Цукрова пудра.

Процес приготування:

- Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазурʼю не використовувати.

- Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси, окрім масла та цукрової пудри.

- Форму змастити маслом.

- Кожен шматок занурити в заливку і викласти в форму.

- Вкінці залити залишками заливки, щоб вона покрила весь хліб.

- Масло порізати на шматочки та розкласти між хлібом.

- Притрусити цукровою пудрою та випікати при температурі 170° протягом 35 хв.

"І навіть якщо ваші пасочки зачерствіли, ви зможете здивувати та потішити рідних смачненьким та незвичним десертом", - резюмувала Рябенко.

Антоніна Туманова

УНН Lite

Популярні

Новини по темі

У Берліні затримали десять людей на акціях до 9 травня

 • 43961 переглядiв