trahichni-naslidky-nichnoi-ataky-droniv-na-kyivshchynu-shcho-vidomo-pro-zhertv

Трагічні наслідки нічної атаки дронів на Київщину: що відомо про жертв

 • 17201 переглядiв

Внаслідок масованої атаки ворожих БПЛА на Київську область у ніч на 26 жовтня загинула жінка. Крім того, поранення отримав хлопчик 13 років. Через падіння уламків збитих дронів пошкодження зафіксовані в 4 районах області, повідомив голова ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Чергова неспокійна ніч для Київщини. Ворог продовжує масовані атаки нашої області за допомогою БпЛА. В регіоні працювали сили ППО. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено. На жаль, внаслідок атаки померла жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота

- написав Кравченко у Facebook.

Крім того, з його слів, внаслідок атаки отримав незначні ушкодження хлопчик 13 років. Вся необхідна допомога була надана на місці.

Станом на 9:00, внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей фіксуємо пошкодження 15 приватних будинків, 3 магазинів, одного багатоквартирного будинку та 3 підсобних приміщень в 4 районах області. Пошкоджено три автомобілі, лінію електропередач.

Крім того, в 2 районах відбулося загорання трав'яного настилу. Всі пожежі ліквідовані. Більш детальна інформація згодом, додав Кравченко.

Нічна атака на Київщину: постраждала дитина, рятувальники ліквідують пожежі26.10.24, 08:28

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Втрати рф у війні за добу: 1690 окупантів

 • 55842 переглядiв

Обстріл Херсонщини: загинули 3 людей, 7 осіб постраждали

 • 71954 переглядiв