zelenskyi-pro-front-sytuatsiia-neprosta-ale-trymaiemo-pozytsii

Зеленський про фронт: ситуація непроста, але тримаємо позиції

 • 14979 переглядiв

Головком Олександр  Сирський доповів сьогодні Президенту Володимиру Зеленському, що ситуація на фронті непроста, але Сили оборони тримають позиції. Про це заявив Зеленський у відеозверненні, передає УНН.

Доповідь Головкома Сирського. По фронту: ситуація непроста, але тримаємо позиції. І я вдячний кожній бригаді, кожному солдату, сержанту та офіцеру, які забезпечують нашу стійкість. Окремо – Курська операція: визначені завдання продовжуємо реалізовувати

- розповів Зеленський. 

Доповнення

Начальник розвідки артилерії 4-ї бригади "Рубіж" капітан НГУ з Бахмутського напрямку Володимир Назаренко повідомляв 12 жовтня, що росіяни надзвичайно сильно тиснуть, використовуючи всі доступні ресурси, на східному фронті. 

Представник пресслужби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Іван Петричак  повідомляв 14 жовтня, що в районі Часового Яру на Донеччині ситуація критично складна.

Речниця оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова заявляла, що окупанти не готуються до зимового періоду на фронті та намагаються використати сприятливі погодні умови на Донеччині до настання морозів.

Популярні

Новини по темі

У Франції пропонують заборонити пластикові пляшки до 0,5 л

 • 14391 переглядiв