Iran Air скасувала рейс до Європи через нові санкції ЄС

Iran Air скасувала рейс до Європи через нові санкції ЄС

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 16:24 • 15513 перегляди

Read in English

Авіакомпанія Iran Air скасувала рейс Тегеран-Париж після введення нових санкцій ЄС проти іранського режиму. Пасажири дізналися про скасування з текстових повідомлень в аеропорту, а авіакомпанія підтвердила зв'язок із санкціями.

Авіакомпанія Iran Air скасувала рейс до Європи після нових санкцій ЄС проти іранського режиму.  Про це пише УНН з посиланням на euronews.

Деталі

Зазначається, що офіційно компанія не повідомляла  про скасування рейсів. Спочатку пасажири дізнались про це з текстових повідомлень  в аеропорту імама Хомейні, що неподалік Тегерану. В аеропорту зокрема підтвердили скасування рейсу Тегеран-Париж. 

Коли пасажири запитали, у чому причина скасування рейсу, авіакомпанія повідомила їх, що причина пов'язана із санкціями ЄС проти авіакомпанії.

Доповнення

Досі  Iran Air виконувала прямі рейси до восьми міст ЄС та Великої Британії: Відня, Гамбурга, Кельна, Лондона, Мілана, Парижа, Рима та Франкфурта. Рейси до Британії були припинені в середині місяця.

З європейських авіакомпаній в Іран літає тільки Austrian Airlines. Також з кінця жовтня рейси мала виконувати німецька авіакомпанія Lufthansa. 

Нагадаємо

У понеділок, 14 жовтня, Європейський Союз додав авіакомпанії Iran Air, Mahan і Saha до свого списку санкцій, ввівши нові обмеження проти іранських фізичних та юридичних осіб.