росія обіцяє звільнити з армії всіх індійців, яких завербували на війну проти України - ЗМІ

росія обіцяє звільнити з армії всіх індійців, яких завербували на війну проти України - ЗМІ

Київ  •  УНН

9 липня 2024, 12:44 • 14906 перегляди

Read in English

Росія погодилася звільнити всіх громадян Індії, завербованих для участі у війні проти України, після візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді.

росія погодилась розірвати контракт з громадянами Індії, яких завербували на війну в Україну. Всі чоловіки будуть звільнені та доправлені додому. Про це з посиланням на власні джерела пише індійський телеканал NDTV, передає УНН.

Деталі 

Після візиту прем'єра Індії Нарендра Моді, росія погодилась звільнити всіх громадян його країни, яких завербували для участі у війні проти України.

NDTV повідомляє, що майже два десятки громадян Індії потрапили до зони бойових дій після вербування агентами, які обіцяли їм високооплачувану роботу. Зазначається, що у березні уряд Індії заявив, що "порушив це питання" на перемовинах з рф.

Вербували чоловіків до армії рф: в Індії затримали чотирьох людей8 травня 2024, 20:00 • 24687 переглядiв

Індійські правоохоронці також провели рейди та викрили угруповання, яке займалося торгівлею індійцями до рф. Під час рейдів з'ясувалося, що ці фірми відправили до Росії щонайменше 35 громадян Індії.

Нагадаємо

Шрі-Ланка планує відправити делегацію до росії для розслідування щодо сотень своїх громадян, яких завербували до армії рф для участі у війні проти України.