У Грузії опозиція вимагає повторних виборів - ЗМІ

У Грузії опозиція вимагає повторних виборів - ЗМІ

Київ  •  УНН

16:54 • 9393 перегляди

Read in English

Опозиція Грузії вимагає проведення повторних виборів під міжнародним наглядом. Президент Саломе Зурабішвілі виступила на мітингу протесту, підтримавши вимоги демонстрантів та пообіцявши бути з народом.

Опозиція в Грузії вимагає повторних виборів, які проведе міжнародна адміністрація. Про це заявив один із лідерів партії "Єдність-Національний рух" Георгій Вашадзе на мітингу біля парламенту Грузії, передає "Ехо Кавказу", передає УНН.

На акції також виступила президентка країни Саломе Зурабішвілі, яка раніше також відмовилась визнавати результати цих виборів.

"Вони вкрали ваш голос і намагалися вкрасти ваше майбутнє. Але ніхто не має на це права, і ви нікому цього не дозволите", - з цими словами президентка Грузії Саломе Зурабішвілі звернулася до учасників протестного мітингу на проспекті Руставелі.

Мітингувальники у Тбілісі освистали кортеж Орбана28 жовтня 2024, 16:29 • 10544 перегляди

"Ось прапор, з яким Грузія вперше проголосила свободу та незалежність у сучасну епоху, а це прапор, який є його продовженням, і перед обома прапорами я можу присягнути, що буду з вами протягом усього шляху на цьому європейському шляху", - додала президентка.

Вона заявила, що зараз "немає часу для песимізму".

"Нам потрібно дуже спокійно, цивілізовано, послідовними діями захистити наші голоси", - резюмувала Зурабішвілі.

У Тбілісі розпочинається мітинг через фальсифікацію виборів, головний проспект перекрито28 жовтня 2024, 15:40 • 11649 переглядiв