У Києві з пошкодженого обстрілом будинку евакуювали понад 100 мешканців: є постраждалі

У Києві з пошкодженого обстрілом будинку евакуювали понад 100 мешканців: є постраждалі

Київ  •  УНН

25 жовтня 2024, 19:48 • 322 перегляди

Read in English

Внаслідок ворожого обстрілу в Солом'янському районі Києва пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи житлового будинку. Рятувальники евакуювали понад 100 людей, двоє постраждалих отримали медичну допомогу на місці.

Рятувальники у Києві вивели з будівлі понад 100 людей з пошкодженого будинку в Солом'янському районі. Крім того, вже відомо про двох постраждалих. Про це повідомляє міський голова столиці Віталій Кличко, передає УНН.

Деталі

Міський голова столиці Віталій Кличко поінформував про продовження гасіння пожежі на кількох поверхах житлового будинку в Солом'янському районі. Нині відомо, що внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи, а також загорілася квартира на 20-му поверсі. Рятувальники вже вивели з будівлі понад 100 людей.

Додатково Кличко зазначив, що вже є 2 постраждалих, втім їм обом медики надали допомогу на місці.

За словами начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попко, наразі інформація щодо постраждалих не надходила.

Нагадаємо

Раніше було передано, що з будинку у Солом'янському районі Києва проводиться евакуація мешканців, адже через обстріл з боку терористичної країни були пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку, що призвело до пожежі на 16 та 17 поверхах.

Ворожий удар по столиці: спалахнула пожежа на кількох поверхах у пошкодженому будинку 25 жовтня 2024, 19:30 • 2465 переглядiв