Зеленський призначив нового очільника Міжвідомчої комісії з військово-технічного співробітництва

Зеленський призначив нового очільника Міжвідомчої комісії з військово-технічного співробітництва

Київ  •  УНН

26 жовтня 2024, 11:38 • 19181 перегляди

Read in English

Іван Гаврилюк, перший заступник міністра оборони, призначений новим головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва. Він замінив І.Фоменка на цій посаді.

Президент Володимир Зеленський призначив першого заступника міністра оборони України Івана Гаврилюка головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю. Про це УНН повідомляє з посиланням на указ №736/2024.

Призначити Гаврилюка Івана Юрійовича – першого заступника Міністра оборони України – головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю, увільнивши І.Фоменка від виконання обов'язків голови цієї Міжвідомчої комісії

- йдеться в указі Зеленського.

Голова Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю у двотижневий строк має подати в установленому порядку пропозиції щодо персонального складу Міжвідомчої комісії.

"Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 9 жовтня 2023 року № 680/2023 "Питання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю"", - зазначається в указі.

Доповнення

У травні Кабінет Міністрів звільнив Івана Гаврилюка з посади заступника міністра оборони та призначив його першим заступником міністра оборони.